tisdag 3 mars 2009

Om spelningen på Cuebar


Aidon & MatZiiO!

Det vart en riktigt trevlig spelning i fredags på Cuebar (Norrköping) måste jag säga. Allting gick as bra. Inga stora missar i schemat. Det kom mycket folk och alla verkade vara på gott humor och stämningen var på topp! Vi spelade 35 minuter och Rebel var med och gästade på spelningen också. Nice som fan! Hoppas vi kan styra upp fler spelningar då Rebel hookar upp. Vi har några projekt på gång, men inget som är 100% färdigt ännu.

Det var det sista live-framträdandet som vi gjorde ifrån vårat mixtape "Galet Fräsch [NKPG Finest]". Tack till alla Ni som kom och förgyllde kvällen med Eran närvaro!

Nu har jag och MatZiiO satt igång med nytt lite material i alla fall. Men det kommer dock att dröja innan vi släpper något nytt mixtape, men till sommaren ska vi nog ha fått ihop något riktigt tungt som vi kommer köra live. Hoppas även på att kunna få med några gäst-artister på den nya plattan också. Under våren kommer det även att hända saker i Norrköping som vi har ett finger med i. Mer information om det kommer så fort allt är bokat och klart.

Till er som inte har hört vårat mixtape så finns det att ladda ner på min hemsida, helt gratis!
Besök http://www.aidon.tk/ för att lyssna/ladda ner de senaste låtar! Skriv gärna också ett par, eller flera rader i min gästbok när du ändå är inne och surfar på hemsidan. God Bless!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar