lördag 13 juni 2009

Ayia napa (Nightlife)

Vad ska man säga igentligen? Sveriges nattliv är precis dött om man ska jämnföra med festerna nere i Ayia napa (Cypern). Party överallt och gatan med nattklubbar och barer sträcker sig flera kilometer. Lite skillnad mot hur vi har det här i Sverige. Klubbarna låg tätt mellan varandra och musiken hördes över hela staden ända fram till klockan 04:00 på morgonen.

Vissa ställen hade till och med öppet dygnet runt så det fanns alltid någonstans man kunde gå och ta en grogg eller en öl på. En sak som man också tänkte på var att det inte var lika mycket slagsmål på klubbarna som det kan vara här hemma. Alla som var ute hade bara trevligt och var på sjukt bra party humör. Vissa kom utklädda och andra kom utsminkade till en blå smurf. Det vart alltid mycket folk ute och det spelade ingen roll vilket ställe man gick till.

Alla som har varit i Ayia napa har nog besökt torget där man skulle kunna säga att festens centrum är. Där hittar du ställen som Minos Pub, Ambassaden, etc. Inkastarna springer runt och ger alla turister som går förbi erbjudanden om gratis drinkar, champange eller en s.k. fishbowl. Jag la upp en bild ifrån torget och där ser man hur sjukt mycket folk det är på ett och samma ställe. Hur som helst så är nattlivet i Sverige skit! Det är bara att konstatera. Festen fortsätter på Cypern i Ayia napa! Yeah!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar